Ledlichtgroothandel.nl

Ledlichtgroothandel.nl is de voordeligste groothandel in hoogwaardige, duurzame LED verlichting voor de zakelijke markt in de Benelux. Wij leveren sinds 2021 LED tl-buizen, LED armaturen, LED batten, LED breedstralers en bijbehorend aansluitmateriaal voor uiteenlopende bedrijfsplekken. Van magazijnen, werkplaatsen, showrooms en garages tot kantoren, winkels, bedrijfshallen, loodsen en opslagplaatsen.

 

Ledlichtgroothandel.nl is onderdeel van LCB LED Europe, een internationaal erkende onderneming in de LED verlichtingsbranche die zijn producten afzet in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Wij staan voor duurzaamheid, klanttevredenheid en een goede service. Daarbij kunnen onze klanten rekenen op de beste kwaliteit en de scherpste prijzen. Onze LED verlichting voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

 

Diep en veelzijdig assortiment aan zakelijke LED verlichting

Ledlichtgroothandel.nl heeft een diep en veelzijdig assortiment aan zakelijke LED verlichting. Onze specialisten adviseren u graag op maat over de juiste keuze. Kwaliteit, service en de beste prijsgarantie zijn leidend in ons denken en doen. Onze klanten krijgen goede voorwaarden. Zo bieden wij 2 tot 5 jaar garantie op de geleverde producten. Als u onverhoopt niet tevreden bent, kunt u het artikel probleemloos binnen 60 dagen retourneren.

 

U mag de LED tl-buizen, armaturen, batten of breedstralers 14 dagen testen. Vanaf een bestelling van 99 euro zorgen wij voor gratis verzending. Als u vandaag vóór 18:00 uur bestelt, worden uw artikelen nog dezelfde dag verstuurd. Ledlichtgroothandel.nl heeft het volgende assortiment:

 

  • LED tl-buizen
  • LED armaturen
  • LED batten
  • LED breedstralers
  • Aansluitmateriaal voor alle aangeboden LED categorieën

 

Vele redenen om te kiezen voor Ledlichtgroothandel.nl

  • Zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Onze verpakkingen zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar.
  • Forse besparing op uw energierekening (LED is tot wel 90% energiezuiniger) en de LED tl-buizen en andere LED verlichting gaan zeer lang mee.
  • Ledlichtgroothandel.nl bespaart zelf ook op energie met Warmte Koude Opslag (WKO) in het eigen kantoorpand en warehouse. Het ondergrondse klimaatsysteem is duurzaam, zuinig en comfortabel.
  • Wij hanteren morele en ethische waarden en wij verwachten dat onze partners en leveranciers zich ook aan deze waarden houden. Zo staan wij geen dwangarbeid toe bij de productie van onze producten.
  • Wij zijn continu gefocust op verbetering van onze webwinkel, uitbreiding van de productinformatie en het aanbieden van de beste LED verlichtingsproducten.