Meet LCB LED Europe


Vraag een offerte aan

Dit is LCB LED Europe

LCB LED Europe B.V. is sinds 2015 actief in de LED verlichtingsbranche. Wij hebben ons in deze relatief korte periode ontwikkeld van een kleine speler voor enkele bedrijven tot een internationaal erkende onderneming, die zijn producten afzet in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Onze groeiende organisatie bestaat uit zes gerenommeerde webshops:

 

  • Ledlichtdiscounter.nl
  • Ledlichtgroothandel.nl
  • Ledpanelendiscounter.nl
  • Ledleuchtendiscounter.de
  • Ledpaneler.dk
  • Thuisinlampen.nl

 

Profiteer van de voordelen van LED verlichting

Het brede en veelzijdige aanbod LED verlichting van LCB LED Europe blinkt uit in energiezuinigheid (90% zuiniger dan een traditionele lamp!), levensduur en kostenefficiëntie. LED lampen zijn steviger, schokbestendiger en veiliger dan halogeenlampen of gloeilampen. Het duurzame LED licht wordt niet warm tijdens het branden én het bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. Ook is het 90% zuiniger dan een traditionele lamp! LED verlichting flikkert niet, is vaak dimbaar en is bij LCB LED Europe B.V. verkrijgbaar in allerlei warme, sfeervolle kleuren. Het licht werkt direct op volle sterkte.

 

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende gratis offerte? Neem contact met ons op. Of bezoek direct een van onze websites met alle producten op het gebied van LED verlichting.

Hoge kwaliteit LED verlichting, tegen een scherpe prijs.
Duurzame lichtbronnen én verpakkingen, die recyclebaar en biologisch afbreekbaar zijn.
Professioneel advies, uitstekende bereikbaarheid en de beste service.
Hoge klanttevredenheid, met een gemiddelde van 9,2 onder ruim 22.000 klanten.
Betrouwbaar lid van Webwinkelkeur sinds 2017.
Standaard 3 jaar garantie op onze producten en 30 dagen zichttermijn.