Thuisinlampen.nl

Thuisinlampen.nl, dé online webwinkel voor al jouw lampen. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende soorten verlichting – allemaal geschikt voor LED verlichting uiteraard. Van stijlvolle hanglampen boven je eettafel, naar retro tafellampen voor op je nachtkastje. We hebben het allemaal! Wij werken dagelijks met ons team aan de verdere groei van Thuisinlampen.nl met als doel, de grootste online aanbieder te zijn van alle verlichting rondom huis.

 

Bij Thuisinlampen.nl vind je altijd alles wat je nodig hebt in iedere fase van je leven. Ga je verhuizen, maar heb je nog geen decoratieve verlichting of lichtbronnen in je nieuwe huis? Is de baby op komst en heb je door alle chaos dat daar bij komt kijken nog geen verlichting gekocht voor de babykamer? Heb je besloten om als ondernemer aan de slag te gaan in je eigen huis, maar nog niet in het bezit van de juiste verlichting waardoor je productiever kunt werken? Je raadt het al….Thuisinlampen.nl is waar je moet wezen!

 

Vele redenen om te kiezen voor Thuisinlampen.nl

  • Zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Onze verpakkingen zijn recyclebaar en biologisch afbreekbaar.
  • Forse besparing op uw energierekening (LED is tot wel 90% energiezuiniger) en de LED tl-buizen en andere LED verlichting gaan zeer lang mee.
  • Thuisinlampen.nl bespaart zelf ook op energie met Warmte Koude Opslag (WKO) in het eigen kantoorpand en warehouse. Het ondergrondse klimaatsysteem is duurzaam, zuinig en comfortabel.
  • Wij hanteren morele en ethische waarden en wij verwachten dat onze partners en leveranciers zich ook aan deze waarden houden. Zo staan wij geen dwangarbeid toe bij de productie van onze producten.
  • Wij zijn continu gefocust op verbetering van onze webwinkel, uitbreiding van de productinformatie en het aanbieden van de beste LED verlichtingsproducten.