Klantcase: hello it's me B.V.

LED panelen voor de optimale kantooromgeving

Hello it’s me is een full-service online marketing agency in Almere. Na de oprichting 5 jaar geleden is het bedrijf zodanig gegroeid dat zij over zijn gegaan naar een groter pand. Bij aanschaf was het nieuwe pand nog voorzien van de traditionele TL buis verlichting die niet alleen veel energie verbruikt, maar tevens nog in de warm witte lichtkleur was. Naast het feit dat de TL buizen niet in de moderne stijl van de rest van het pand waren, gaven deze buizen ook niet het optimale licht voor een goede werksfeer.

 

 

Helder wit licht voor werkomgevingen

Bij hello it’s me hebben wij het gehele pand mogen voorzien van LED verlichting. In de kantoren is er gekozen voor 60×60 LED panelen met UGR-waarden (Unified Glare Rating) kleiner dan 19. De UGR-waarde geeft aan in welke mate armaturen en hun werking in de ruimte lichthinder veroorzaken vanuit de ooghoogte en kijkrichting van de gebruiker. Dit voldoet aan de richtlijnen van de NEN-EN 12464-1 norm voor het ideaal inrichten van een werkplek.

 

De LED panelen in de kantoren hebben een helder witte lichtkleur. Dit licht is fris en gemoedelijk, en zorgt ervoor dat ogen minder belast worden door de UGR < 19 waarde. Het licht is perfect om bij te werken. Daarnaast zijn LED panelen zeer energiezuinig en stralen de panelen constant licht uit, waardoor werknemers niet gestoord worden door flikkerende lichten.

 

Het is bewezen dat veel licht van het juiste soort een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen en bijdraagt aan een fijne werksfeer. Goed, helder licht zorgt ervoor dat werknemers zich beter kunnen concentreren, gelukkiger zijn en zich energieker en vitaler voelen.

 

Bent u ook op zoek naar de perfecte verlichting voor op kantoor, in en rondom uw bedrijfspand of voor thuis? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom! Onze experts adviseren u graag!

 

 

LCB Led Europe - hello it's me

Vragen?

Vraag een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden!