Klantcase: Marc Edwards

Marc Edwards

Bij de herenmodezaak in Noord-Holland, kunt u terecht voor internationale merken zoals Ralph Lauren, Woolrich en Corneliani. Marc Edwards verkoopt business casual en nette vrijetijdskleding voor mannen. Kleding dat u zowel naar uw werk toe kunt dragen als in uw vrije tijd. Na het werk nog gezellig met het team uit eten, maar heeft u geen tijd om thuis nog even om te kleden? Met uw nieuwe outfit van Marc Edwards is dat verleden tijd!

 

Wij hebben een lichtplan mogen opstellen en installeren bij de winkel van Marc Edwards in Bussum. De winkel beschikte over ouderwetse gloeilampen en verouderde inbouwspots, waardoor de kleding niet goed naar voren kwam. De oude verlichting verbruikte natuurlijk veel energie, aangezien dit nog conventionele verlichting was.

 

 

Marc Edwards Eigenaar

De wensen van Marc Edwards

Marc Edwards had de wens om railverlichting te krijgen met een minimalistisch design. De spots van de railverlichting moesten een mooie cilindervorm hebben en deze moesten vooral niet al te lang zijn in verband met het lage plafond. Ze vonden het belangrijk dat de nieuwe verlichting minder energie zou verbruiken dan eerst. Daarbij moesten de luxwaarde ook een stuk hoger zijn dan wat er nu in de winkel hing. Laat het nou zo zijn dat LED verlichting hier de perfecte oplossing voor is, deze heeft vaak een veel hogere luxwaarde en verbruikt daarbij ook minder energie!

Het resultaat

Zoals op de afbeeldingen te zien zijn, hebben wij de gehele winkel van top tot teen aangepakt en versierd met hoogwaardige LED verlichting. Voor de winkel van Marc Edwards hebben wij gekozen voor het Andromeda armatuur. Deze verbruikt maar 25W en heeft een lichtkleur van 3000K warm wit licht. Doordat u bij de railspots de gradenhoek van de lens kunt aanpassen naar wens, kunt u heel gemakkelijk kledingrekken en paspoppen accentueren. Het 3000K warm witte licht is perfect om toe te passen in ruimtes zoals een kledingwinkel, showroom of kantoor. Voor dit project hebben we een energiebesparing van 56% mogen verwezenlijken voor Marc Edwards.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een plan om duurzaam te ondernemen? Neem dan contact met ons op via info@ledlichtgroothandel.nl voor een op maat gemaakt advies voor uw onderneming. 

Marc Edwards Winkel

Marc Edwards ingang

Marc Edwards Winkelruimte

Marc Edwards Railspot

Marc Edwards Kleding display

Marc Edwards gehele winkel

Vragen?

Vraag een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden!