Klantcase: MS Mode

MS Mode

MS Mode is een Nederlandse mode-winkelketen met winkels in Nederland, Frankrijk, België, Luxemburg en Spanje. MS Mode verkoopt sinds 1964 kleding voor vrouwen van alle leeftijden. Wij zullen in totaal twintig MS Mode winkels verspreid door Europa voorzien van een lichtplan. In Nederland en België hebben wij tot nu toe verlichting geleverd aan acht winkels.

 

Afhankelijk van de locatie zijn dit conventionele tracklights of podiumspots. Daarnaast zijn er vaak inbouwspots gebruikt voor de systeemplafonds. De berekeningen die in het lichtplan zijn gemaakt bieden een optimale ervaring als het aankomt op rust voor het oog. De lichtwaarden en lichtkleur zorgen voor een stukje ontspanning, zodat de focus meer kan liggen op de stijlvolle kledingstukken.

 

 

Het resultaat

In alle MS Mode winkels betreft het de winkel(etalage), opslag en sanitaire ruimtes die wij hebben voorzien van LED verlichting. In samenspraak met de opdrachtgever is ervoor gekozen om een bepaald type tracklight aan te houden voor uniformiteit in design voor alle winkels. Zo moet een MS Mode winkel in Spanje beschikken over hetzelfde soort verlichting als een winkel in Nederland.

 

De LED lamp die het meest is gebruikt voor in het lichtplan van MS Mode is de Andromeda, deze is gekozen voor zijn ongekende prijs/ kwaliteitsverhouding. Deze lamp beschikt over twee reflectoren, waarbij de opdrachtgever zelf kan beslissen op welke invalshoek deze geplaatst zal worden. Zet hem op 36° zodat het geselecteerde items perfect kan benadrukken, dankzij het sterk gerichte licht. Op 60° zal het zorgen voor een bredere invalshoek, ideaal voor ruimtes met een lager plafond om zo de focus te leggen op grotere objecten. De Andromeda is de perfecte verlichting voor musea, galerijen, kantoorgebouwen en winkeletalages.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een plan om duurzaam te ondernemen? Neem dan contact met ons op via info@ledlichtgroothandel.nl voor een op maat gemaakt advies voor uw onderneming. 

 

 

Vragen?

Vraag een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden!